Welkom bij Gimatex B.V.

  Opgericht in 1980, Gimatex BV is een Internationale handelsonderneming die zich richt op de handel in staal en staal -gerelateerde producten. Het team van Gimatex biedt ervaring en expertise om een hoge mate van kwaliteit te kunnen garanderen.

  De handelsactiviteiten van Gimatex kennen twee Business modules.

  1. Internationale Handel: Af-fabrieksleveringen voor stafstaal en strippen, warm -en koud, vierkant -en rechthoekig gevormde buizen, buisprofielen, in verschillende kwaliteiten en hoeveelheden voor specifieke behoeften.

  2. Voorraad en Projectbegeleiding: Uitgebreide voorraad –en opslagcapaciteiten in Venlo, ten behoeve van snelle levering of het stroomlijnen van projecten in de Benelux en Duitsland.

  Wij treden op als een handels intermediair tussen producenten en voorraadhoudende staalbedrijven en bieden een breed scala van diensten met toegevoegde waarde.

  1 Voor producenten van staal biedt Gimatex kosteneffectieve marketing en logistieke mogelijkheden om zo een betrouwbare handelspartner te zijn voor de Benelux en Duitsland.

  2 Voor voorraadhoudende staalbedrijven biedt Gimatex betrouwbare en flexibele fabrieksvertegenwoordigingen, directe levering of projectmatige aanvragen met uitstekende voorraad faciliteiten. Verschillende bewerkingen zoals het op lengte maken, staalstralen en meniën.

  Voor CE doeleinden: Gimatex verzorgt alle benodigde documenten om een volledige traceerbaarheid te garanderen.                                                                         Volgens productnorm NEN-EN 1090-2:2008/A1:2011